•

REKRUTACJA ROK SZKOLNY 2024/25

DYREKTOR  SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. EDMUNDA NIZIURSKIEGO

W SŁOPCU OGŁASZA W DNIACH 28 LUTY – 22 MARCA 2024r.

REKRUTACJĘ NA ROK SZKOLNY 2024/2025 DO:

1. PUNKTU  PRZEDSZKOLNEGO DLA DZIECI 3-4 LETNICH
        2. ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO DLA DZIECI 5-6 LETNICH (KLASA „O”)
        3. KLASY I SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. EDMUNDA NIZIURSKIEGO W SŁOPCU

OFERUJEMY:

• BEZPŁATNY POBYT DZIECI 3-6 LETNICH W GODZINACH 7.50-16.00 (Z MOŻLIWOŚCIĄ WYDŁUŻENIA CZASU POBYTU DZIECKA W ZALEŻNOŚCI OD POTRZEB I ZAINTERESOWANIA RODZICÓW).
        • BEZPŁATNĄ ŚWIETLICĘ DLA DZIECI SZKOLNYCH OD 7.50-16.00 (Z MOŻLIWOŚCIĄ WYDŁUŻENIA CZASU POBYTU DZIECKA W ZALEŻNOŚCI OD POTRZEB I ZAINTERESOWANIA RODZICÓW ).
        • KARTY ZAPISU DO ODBIORU W SZKOLE W GODZINACH 8.00-17.00 LUB DO POBRANIA ZE STRONY INTERNETOWEJ (ZAŁĄCZNIKI PONIŻEJ).
        • BARDZO PROSZĘ O PRZEKAZANIE INFORMACJI O OGŁOSZONEJ REKRUTACJI  PAŃSTWA ZNAJOMYM, SĄSIADOM, KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI ZAPISEM DZIECI DO W/W JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH. OSOBY ZAINTERESOWANE ZAPRASZAM DO KONTAKTU TELEFONICZNEGO – 606783819 LUB NA ADRES EMAIL: kasia.wesolowska1408@gmail.com.

Karta zapisu do Punktu Przedszkolnego

Karta zapisu do Oddziału Przedszkolnego

Karta zapisu do klasy pierwszej